Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeden kana kana su içmek

Rüyada şişeden kana kana su içmek

Rüyada şişeden kana kana su içmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kazancının tükenmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada şişeden kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada şişeden kana kana su içmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine rivayet eder.

Rüyada kana kana su içmek doymamak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek tatsızlıkların aşılacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada su içmek kanamamak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ekmek ve dünya malı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek kendisine uğur getireceğine, rızkın kesilmeyeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kana kana su içmek bir sebeple çok zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, şansının açılacağına inanılır.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments