Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek kanamamak

Rüyada su içmek kanamamak

Rüyada su içmek kanamamak geçim derdinin sona ereceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, işlerinin rast gideceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada su içmek kanamamak gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek duygularının karşılıklı olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet eder.

Rüyada musluktan kana kana su içmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içmek kanamamak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, güç ve para kaybedeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada su kana kana su içmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments