Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, fakir çocukları giydireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada su akmayan çeşme görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments