Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akmayan çeşme görmek

Rüyada su akmayan çeşme görmek

Rüyada su akmayan çeşme görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, boş yere korku duyulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada su akmayan çeşme gördüyseniz:

  • Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, iş sahibi olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek özgüveninde artış yaşanacağına, ailesini kaybedeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Rüyada su akmayan çeşme görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek belaya ve derde düşeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments