Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek işlerin günden güne açılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, dileklerinin yerine geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi durumun düzeleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ona mutluluk getireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmelerden su aktığını gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek hasta ise şifa bulacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, dertlerin artacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına yorulur.

Rüyada su akmayan çeşme görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments