Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akmayan çeşme görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, lüks şekilde yaşayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, stresini atacağına işaret eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments