Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kişinin yasa düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yoğun stres altında kalacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek sıkıntılarını aşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada su akmayan çeşme görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulur.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments