Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su akması görmek

Rüyada çeşmeden su akması görmek

Rüyada çeşmeden su akması görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, verilen kararların geri çekileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su akması gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, zinde kalacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su akmayan çeşme görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek zararın telafi edileceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments