Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden avuçla su içmek

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, eşit davranılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, para yatıracağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sıkıntılarından arınacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden su içmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine işaret eder.

Rüyada akar çeşmeden su içmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşme suyu içmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, yeni bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments