Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su içmek

Rüyada çeşmeden su içmek

Rüyada çeşmeden su içmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yenilenme yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su içmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, başarıları ile konuşulacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek onların bir adım önüne geçeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada akar çeşmeden su içmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, doğruluğu bulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden acı su içmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments