Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesetle uğraşmak

Rüyada cesetle uğraşmak

Rüyada cesetle uğraşmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kazancının eksileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulur.

Rüyada cesetle uğraşmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Rüyada cesetle uğraşmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cesedi görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada annesinin cesedini görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek cesedi görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına inanılır.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada denizde cesetler görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Rüyada yakınının cesedini görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments