Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının cesedini görmek

Rüyada yakınının cesedini görmek

Rüyada yakınının cesedini görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının cesedini gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Rüyada yakınının cesedini görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan cesetler görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde cesetler görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret eder.

Rüyada köpek cesedi görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada cesedi gömmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kendi cesedini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış cesetler görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments