Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde cesetler görmek

Rüyada denizde cesetler görmek

Rüyada denizde cesetler görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yeni işlere atılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, iyi geçineceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada denizde cesetler gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada cesedi denize atmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, zenginleşeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde cesetler görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, mal sahibi olacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulur.

Rüyada bebek cesedi görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işarettir.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, getirisinden daha fazla olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cesetin canlandığını görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada cesetle konuşmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ece

Rüyadan denizden ceset çıkarıldığını görmek