Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin cesedini görmek

Rüyada annesinin cesedini görmek

Rüyada annesinin cesedini görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin cesedini gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada annenin cesedini görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin cesedini görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suda cesetler görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hükmünün geçmeyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş cesetler görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan cesedi görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek ceseti görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada cesedin yandığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan cesetler görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments