Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek cesedi görmek

Rüyada bebek cesedi görmek

Rüyada bebek cesedi görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada bebek cesedi gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek cesedi görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işinden geri kalacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada bebek ceseti görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek cesetleri görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek cesedi gömmek şansının bir ömür yaver gideceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada baba cesedi görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan cesetler görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments