Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bebek cesedi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Rüyada bebek cesedi gömmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dualarının karşılığını göreceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek cesedi görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bebek ceseti görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, koyu muhabbette kalacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada bebek cesetleri görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek güzel günler görüleceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kedi cesedi görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cesetler görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada bayan cesedi görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments