Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın cesedi görmek

Rüyada kadın cesedi görmek

Rüyada kadın cesedi görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kadın cesedi gördüyseniz:

  • Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulur.

Rüyada kadın cesedi taşımak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kadın cesedi görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek cesedi görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulur.

Rüyada cesetler görmek yurtdışına gidileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cesetin canlandığını görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments