Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesedin dirildiğini görmek

Rüyada cesedin dirildiğini görmek

Rüyada cesedin dirildiğini görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, küslerin barışacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, zorluklarının kalmayacağına delalettir.

Rüyada cesedin dirildiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda yapılması gereken değişiklikleri görmeniz gerekiyor.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek yeni yatırımlar yapacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada yanan cesetler görmek fikirlerinin çatışacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada babanın cesedini görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin cesedini görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yakınının cesedini görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, helal ekmek yiyeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments