Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesedi gömmek

Rüyada cesedi gömmek

Rüyada cesedi gömmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada cesedi gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada bebek cesedi gömmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada cesedi gömmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada cesed saklamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada firavunun cesedini görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bebek cesetleri görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cesedi görmek hayallerin gerçekleşeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada yanmış cesetler görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan cesedi görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments