Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesed saklamak

Rüyada cesed saklamak

Rüyada cesed saklamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güçlendikçe güçleneceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, onlardan büyük hayır göreceğine, evlerine dünürcü geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cesed saklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada cesed saklamak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Rüyada cesedi saklamak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü cesedi görmek hasadının tarlasında kalacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cesetle konuşmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada firavunun cesedini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Rüyada cesetle uğraşmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cesetler taşımak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments