Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek cesedi gömmek

Rüyada bebek cesedi gömmek

Rüyada bebek cesedi gömmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada bebek cesedi gömmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Rüyada bebek cesedi gömmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada cesedi gömmek büyük hatalar yapacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Rüyada bebek cesetleri görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek kötü düşmana, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ceseti görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada bebek cesedi görmek kendi şansını kendi yaratacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işarettir.

Rüyada mezara bebek gömmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, her geçen gün sorunların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada diri bebek gömmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments