Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış cesetler görmek

Rüyada yanmış cesetler görmek

Rüyada yanmış cesetler görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yanmış cesetler gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Rüyada yanmış cesed görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, gün sayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada yanmış cesetler görmek hayatının güzelleşeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine işaret eder.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cesedi gömmek insanlara öncülük edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Rüyada inek cesedi görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments