Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan cesedi görmek

Rüyada hayvan cesedi görmek

Rüyada hayvan cesedi görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada hayvan cesedi gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Rüyada hayvan cesedi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada cesed görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin cesedini görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, umutlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan cesedi görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cesetin canlandığını görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi cesedi görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine inanılır.

Rüyada cesetle uğraşmak büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments