Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek cesetleri görmek

Rüyada bebek cesetleri görmek

Rüyada bebek cesetleri görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, zengin olunacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, mutluluğa ve neşeye, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine inanılır.

Rüyada bebek cesetleri gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada bebek cesedi görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek cesetleri görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek cesedi gömmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, onlardan fayda göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, isabetli adımlar atılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek ceseti görmek huzurlu günler görüleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş cesetler görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yardımın alınacağına işarettir.

Rüyada cesed görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments