Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepte balık görmek

Rüyada cepte balık görmek

Rüyada cepte balık görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yüzünü güldüreceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, düşmanların barışacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Rüyada cepte balık gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Rüyada cepte balık görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu atmak işlerinde bereket olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak verdiği emeklerin heba olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu hediye etmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebrail as sesini duymak parasının ve malının artacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu çalınmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, evlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kazanmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu hediye almak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments