Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kazanmak

Rüyada cep telefonu kazanmak

Rüyada cep telefonu kazanmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, işlerinin düzeleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu kazanmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız herkesten öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada cep telefonu kazanmak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunda konuşmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu değiştirmek başarılarının takdir edileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu bozulmak modern insanlarla tanışılacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye cep telefonu almak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu aramak etrafına güzel insanların dolacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments