Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuyla konuşmak

Rüyada cep telefonuyla konuşmak

Rüyada cep telefonuyla konuşmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonla konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunda konuşmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu konuşmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefon görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu almak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments