Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu çalınmak

Rüyada cep telefonu çalınmak

Rüyada cep telefonu çalınmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu çalınmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada cep telefonu çalınmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, şansının da döneceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu unutmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, geleceğin güzel olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonundan aranmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, karasızlık yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments