Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebrail as sesini duymak

Rüyada cebrail as sesini duymak

Rüyada cebrail as sesini duymak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebrail as sesini duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Rüyada cebrail as sesini duymak belki de hayatının aşkını bulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına işarettir.

Rüyada azrail as görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus as görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, asık yüzlerin güleceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada yunus as duasını okumak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vel asr suresini okumak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada birini kendini asmış görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eyyüp as görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına inanılır.

Rüyada asr süresini okumak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments