Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu atmak

Rüyada cep telefonu atmak

Rüyada cep telefonu atmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, gelirinin de artmayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, daha fazla kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Rüyada cep telefonu atmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah cep telefonu görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yeni fırsatlar sunulacağına işarettir.

Rüyada yerde cep telefonu görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu kullanmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments