Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu hediye etmek

Rüyada cep telefonu hediye etmek

Rüyada cep telefonu hediye etmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, moral bulacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu hediye etmek gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek verilen emeklerin heba olacağına, Tövbe Edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada hediye cep telefonu almak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu hediye almak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, aksine daha da zorlaştıracağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu çalınmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek zarar göreceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments