Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu hediye almak

Rüyada cep telefonu hediye almak

Rüyada cep telefonu hediye almak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu hediye almak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu hediye almak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Rüyada hediye cep telefonu almak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu hediye etmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunu unutmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin de hep yürüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments