Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu düşürmek

Rüyada cep telefonu düşürmek

Rüyada cep telefonu düşürmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, işinin en iyisi olacağına, aile hayatının bozulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu düşürmek gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek onlarla gönül birliği edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, bir organizasyona katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek maddi imkânlarının azalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments