Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, işinde en iyisi olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurarken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu kırılmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek amaçlarını yerine getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet eder.

Rüyada hediye cep telefonu almak yalan söylemeye, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak işinin başından ayrılmayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments