Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kullanmak

Rüyada cep telefonu kullanmak

Rüyada cep telefonu kullanmak şükür içinde bir hayat süreceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu kullanmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada cep telefonu kullanmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu karıştırmak bol bol moral depolanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybetmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak onlarla gönül birliği edeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu bulamamak kırılan kalbin onarılacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı cep telefon görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments