Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu olduğunu görmek

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek ileride çok zengin biri olacağına, ticaretin önünün açılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu olduğunu gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Rüyada cep telefonu görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Rüyada siyah cep telefonu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu düşürmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu değiştirmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu unutmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments