Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun patladığını görmek

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, mevki edineceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, insanlara yardım edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun patladığını gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek parasının ve canın güvende olacağına, kişinin esenlik bulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada telefonun patladığını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonla konuşmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, işlerin aksayacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonundan aranmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments