Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yeni bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, iş hayatında saygı göreceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments