Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu suya düşürmek

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek şansının da açık olacağına, yaşama hevesinden olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, neşeleneceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu düşürmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments