Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hak yolundan ayrılacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek sıkıntının günden güne artacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu düşürmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments