Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu suya düşürmek

Rüyada cep telefonu suya düşürmek

Rüyada cep telefonu suya düşürmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments