Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, şansının açılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ileriye gideceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işaret eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu düşürmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek heveslerin söneceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek çok sıkıntı çekeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments