Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu denize düşürmek

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kazancının günden güne çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek hayatının afiyette geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu düşürmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments