Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu çalındığını görmek

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu çalındığını gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu çalınmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret eder.

Rüyada cep telefonunda konuşmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine yorulur.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kapatmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments