Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu çaldırmak

Rüyada cep telefonu çaldırmak

Rüyada cep telefonu çaldırmak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada cep telefonu çalmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak ters giden işlerin normale döneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek çok büyük mutluluk duyacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cepten para çalmak geçim zorluğundan kurtulacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine cep telefonu vermek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments