Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun patladığını görmek

Rüyada telefonun patladığını görmek

Rüyada telefonun patladığını görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonun patladığını gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada telefonun patladığını görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek işlerin günden güne artacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına yorulur.

Rüyada uçak patladığını görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yeni bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada apandisit patladığını görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işaret eder.

Rüyada yıldızın patladığını görmek kazancını iki kat arttıracağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bisikletin tekerinin patladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanalizasyon patladığını görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments