Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, kazancın artacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, geleceğine bakacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada cep telefon aldığını görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments