Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonundan aranmak

Rüyada cep telefonundan aranmak

Rüyada cep telefonundan aranmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonundan aranmak gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada cep telefonuyla aranmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonundan aranmak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada telefonda aranmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada telefon aranmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Rüyada telefondan aranmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla arandığını görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla aranmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada telefonda arandığını görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments