Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonla konuşmak

Rüyada cep telefonla konuşmak

Rüyada cep telefonla konuşmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Rüyada cep telefonla konuşmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kötü duygularından arınacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu konuşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, başarılarının ve kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunda konuşmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu vermek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu hediye etmek dualarının karşılığını alacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Rüyada cep telefon kaybetmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments