Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işarettir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek hatalarını düzelteceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bedeninin de iyileşeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek konforunun artacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kimse ile tartışmayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu kırılmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, büyük kayıplara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalettir.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments